Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fidesz egyszerűen képtelen elfogadni azt, hogy itt-ott ve
  2014-10-17 07:37:40, péntek
 
 
A Fidesz egyszerűen képtelen elfogadni azt, hogy itt-ott veszített

szerző
narancs.hu
publikálva
2014. okt. 16., 20:10

Ezért, ahol tud, újraszámoltatja a voksokat, Újpalotán állítólag a szavazást is megismétlik. Kósa Lajos mellényúlt, a Simicska-Orbán-harc pedig bedurvulhat. A hírhamisító megint új posztot kapott, Toldi-film pedig egyelőre nem lesz. Hírek csütörtökön.

Nem nyugszik a Fidesz, a párt - alighanem központi utasítás alapján - ahol tudja, újraszámoltatja a szavazatokat. A kormánypárt új választást követel Salgótarjánban, Pásztón és Martfűn is - írja az Index. Ezeken a településeken ugyanis nem nyertek. Szintén a portálon olvasható, hogy a ,,15. kerületben az Index információi szerint a helyi választási bizottság csütörtökön elrendelte a polgármester-választás és két helyi választókerületi képviselő-választás megismétlését". A Fidesz azt kifogásolta, hogy Hajdu László, a Demokratikus Koalíció polgármesterjelöltje az összes ellenzéki párt jelöltjeként tüntette fel magát több internetes fórumon, illetve helyi újságban. A jobboldali párt szerint Hajdu a programját bemutató választási hirdetésben is valótlanul állította, hogy a DK mellett az Együtt, az MSZP, az MLP, a PM és egy civil szervezet is mögötte állnak jelölő szervezetként. Ezzel kapcsolatban idéznénk Schiffer Andrást, aki a Fb-n ezt írta: ,,Sztem ismételjék akkor meg a parlamenti választást is, mert a Fidesz például valótlanul állította, hogy Magyarország jobban teljesít. Be tudom bizonyítani. Vicc. A rákospalotai Hajdúról mindenki pontosan tudta, hirdetés nélkül is, hogy kik állnak mögötte." A hvg.hu-nak László Róbert, a Political Capital elemzője azt nyilatkozta: ,,Ilyet még nem hallottam, hogy egy választást megismételtek volna azért, mert egy hirdetésen nemcsak a jelölő szervezet logója szerepelt, hanem a támogatók között még azokat a szervezeteket is felsorolták, akik kívülről támogatták a jelöltet azzal, hogy nem indítottak senkit ellene." Szerinte a döntés lavinát indíthat el. Eközben a hvg.hu arról ír, hogy a diósdi idősek otthonában is kiadták, hogy kire kell szavazni. Önök mit gondolnak? Milyen színű volt a jelölt? Ja, és Zalában máris sikerrel óvott egy fideszes!

A vasárnapi önkormányzati és nemzetiségi választás 96 eredményét támadták meg csütörtök délig: 23 településen a polgármester-választás, 17 településen az egyéni listás választás, 16 település 49 egyéni választókerületében a képviselő-választás, továbbá egy megyei közgyűlés, valamint hat települési nemzetiségi választás eredménye ellen érkezett jogorvoslati kérelem - közölte az MTI a Nemzeti Választási Iroda adataira hivatkozva.

Kósa Lajos tévedett - és akkor még finoman fogalmaztunk. Egy nap alatt cáfolta Gulyás Gergely fideszes párttársa, Kósa Lajos szerdai bejelentését, hogy a most bevezetett 5 éves önkormányzati ciklus helyett 2024-től visszaáll az eddig alkalmazott 4 éves választási időszak. A leköszönő debreceni polgármester erről egy debreceni fórumon beszélt, de az Index információi szerint ezzel a Fidesz politikusait is meglepte. Gulyás a hírportálnak azt mondta, hogy nincs ilyen szándék a kormánypártban.

Durvulhat a Simicska-Orbán-harc. A mai Figyelő írta azt, hogy ,,messzire került a konszolidáció a Simicska Lajos és a kormányfő közötti konfliktusban. Ma már azt hallani, hogy átbillent a konfliktus, végleg elmérgesedett a vita, nincs esély a megállapodásra. A lap szerint még akár az is előfordulhat, hogy Orbán rosszul jön ki a meccsből. Egy forrás azt mondta a Figyelőnek, hogy az biztos, hogy sebeket fog kapni a miniszterelnök. A tűzhöz közel állók szerint a felek eljutottak addig a pontig, ahonnan nincs visszaút, csak a támadás." Hát csak gyerünk, fiúk!

Az MKB elég gyorsan Lázár Jánoshoz került.

Papp (akkor hamisítok, amikor kérik) Dániel újabb jó kis állást kapott az MTVA-nál. Az Index azt írta: ,,Ismét Papp Dániel lesz az MTVA új tartalomszolgáltatási igazgatója, és ezentúl az egész hírosztály az ő hatásköre alá tartozik majd, azaz nem lesz külön hírigazgató. Papp Dániel immár sokadszor lép előre jelentőset a ranglétrán - annak ellenére, hogy neve összeolvadt a riporthamisítás műfajával." És az MTVA még cáfolja, hogy Papp a Cohn-Bendit-anyaggal hamisított volna!

Az Európai Parlament (EP) frakcióvezetői csütörtökön úgy döntöttek, hogy az EP plenáris vitát folytat a magyarországi helyzetről jövő kedden Strasbourgban.

Úgy tűnik, nem lesz Toldi-film. Igen, Andy Vajnáéknak nem kellett Pálfi György. Az esetről mi is megemlékeztünk, részletek itt. Ez nagyon szomorú!

http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/a-fidesz-egyszeruen-keptelen-elfogadni-azt-hog y-itt-ott-veszitett-92186
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: választókerületi, riporthamisítás, újraszámoltatja, miniszterelnök, megállapodásra, megemlékeztünk, frakcióvezetői, kormánypártban, salgótarjánban, konfliktusban, strasbourgban, konszolidáció, elmérgesedett, önkormányzati, szervezetként, megismétlését, magyarországi, magyarnarancs, településeken, megismételtek, szervezeteket, polgármester, kapcsolatban, politikusait, szavazatokat, előfordulhat, jelöltjeként, hírportálnak, demokratikus, magyarország, bejelentését, fogalmaztunk, jogorvoslati, rákospalotai, hírhamisító, nemzetiségi, hírhamisító megint, párt –, településeken ugyanis, portálon olvasható, helyi választási, összes ellenzéki, jobboldali párt, programját bemutató, civil szervezet, parlamenti választást, rákospalotai Hajdúról, választást megismételtek, hirdetésen nemcsak, jelölő szervezet, támogatók között, jelöltet azzal, Kósa Lajos, Hajdu László, Demokratikus Koalíció, Schiffer Andrást, László Róbert, Political Capital, Nemzeti Választási Iroda, Gulyás Gergely, Simicska Lajos, Lázár Jánoshoz, Ismét Papp Dániel, Papp Dániel, Európai Parlament, Andy Vajnáéknak, Pálfi György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Esti kép  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Az idő elsodorja létezésünk  A fenyő nem szép fa, (...)  Idézetek a barátságról  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  A fák lelke  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  György napra  Föld napja április 22  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Jó éjt  Ébredj  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A fák lelke  Volt egy...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Búzaszentelés  Mosolyogtál már ma?  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 25  Ébredj  Szent György napi hiedelmek, s...  Alvó cica  Kellemes esti időtöltést  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Az embernek a társa: hiányzik.  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Esti kép  Próbálkozni kell ahhoz,  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gárdonyi Géza - Április végén  Muratáj  Nehezen engedem  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Aki szeret, annak senki sem id...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról 
Bejegyzés Címkék
hírhamisító megint, párt &#8211, településeken ugyanis, portálon olvasható, helyi választási, összes ellenzéki, jobboldali párt, programját bemutató, civil szervezet, parlamenti választást, rákospalotai Hajdúról, választást megismételtek, hirdetésen nemcsak, jelölő szervezet, támogatók között, jelöltet azzal, döntés lavinát, diósdi idősek, vasárnapi önkormányzati, egyéni listás, megyei közgyűlés, most bevezetett, eddig alkalmazott, leköszönő debreceni, debreceni fórumon, kormányfő közötti, tűzhöz közel, felek eljutottak, egész hírosztály, ranglétrán &#8211, riporthamisítás műfajával, magyarországi helyzetről, választókerületi, riporthamisítás, újraszámoltatja, miniszterelnök, megállapodásra, megemlékeztünk, frakcióvezetői, kormánypártban, salgótarjánban, konfliktusban, strasbourgban, konszolidáció, elmérgesedett, önkormányzati, szervezetként, megismétlését, magyarországi, magyarnarancs, településeken, megismételtek, szervezeteket, polgármester, kapcsolatban, politikusait, szavazatokat, előfordulhat, jelöltjeként, hírportálnak, demokratikus, magyarország, bejelentését, fogalmaztunk, jogorvoslati, rákospalotai, hírhamisító, nemzetiségi, csütörtökön, településen, hirdetésben, kormánypárt, hírigazgató, kifogásolta, információi, felsorolták, összeolvadt, megismétlik, nyilatkozta, bizonyítani, bedurvulhat, alkalmazott, figyelőnek, választási, elrendelte, eljutottak, internetes, választást, települési, hirdetésen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.